top of page

MOERASHUIS

Overnachten vlakbij de Donkvijver
Deze accommodatie aan de oever van de vijver zorgt voor een instant gezellig gevoel. Geen druk om op tijd naar huis te vertrekken, maar gewoon lekker relaxen tot de zon weer opkomt! Alle activiteiten zijn van hieruit bovendien op wandelafstand.

 

Groepen tot 72 personen
In het Moerashuis kan je verblijven in slaapzaalformule: Je brengt een onderlaken, een kussensloop en een slaapzak mee en je bent klaar voor een comfortabele nacht. Er zijn zes slaapzalen met elk 12 bedden. Indien jouw groep slechts enkele zalen afhuurt, is het mogelijk dat er nog een tweede groep in de accommodatie verblijft. De slaapzalen & polyvalente zaal blijven echter exclusief voor jullie groep.

 

Zelfkook in de polyvalente zaal met keuken
Je hebt de mogelijkheid tot zelfkook, met de beschikking over een polyvalente zaal met geïntegreerde keuken. Bij het boeken van minimum twee slaapzalen krijg je er de polyvalente zaal met keuken gratis bij. Een gezellige omheinde tuin mét buitenbarbecue is ook voorbehouden aan onze gasten, en er is ook een reuzetipi die vrijblijvend gebruikt kan worden.

 

Cateringservice of taverne Den Dronk
Tijdens weekdagen kan je ook een beroep doen op onze cateringservice, of je brengt een bezoekje aan onze taverne Den Dronk!

 

Labels
Het Moerashuis heeft een groene sleutel, toegankelijkheidslabel A+ en jeugdlabel type C.

 

Prijzen & huishoudelijk reglement
Prijs per nacht: €138 per slaapzaal 

(€2 korting per nacht, per persoon jonger dan 31 jaar)
Waarborg te storten €400 op rekeningnummer BE81 0689 4882 4624 (ten laatste 72u op voorhand)

Bekijk hier het huishoudelijk reglement.

DSC_0089.jpg
DSC_0050.jpg
go-back-icon-13.jpg

Onze slaapaccommodaties

bottom of page